Quiz

Images Het sociale leven op deze compound is nog niet erg ontwikkeld, er hebben hier een hele tijd geen expats gezeten. De PSD jongens zoeken elkaar wel geregeld op, maar doen dat niet in de gemeenschappelijke ruimte. De expats, waar er nu veel van weg zijn, zitten vrijwel nooit in die gemeenschappelijke ruimte. Gek is dat niet, het ziet er niet uit en de banken zijn uiterst oncomfortabel vind ik. Daar gaan we snel iets aan veranderen. Vooruitlopend daarop noemde iemand de quiz. Een zeer Brits begrip, elke pub organiseert het daar wel, het is er groots. Zelfs Britse ambassades organiseren ze met regelmaat, onder het genot van een drankje.

Dus voor gisteravond een quiz georganiseerd. Ga zoeken op internet en er gaat een wereld voor je open. Met een beetje geluk konden we twee teams samenstellen en tussen twee voetbalwedstrijden door werd er fanatiek gespeeld. De heren leken het leuk te vinden en volgens mij ben ik nog wel eens aan de beurt voor zoiets. Voor de Amerikanen was het ook een nieuwe ervaring, zij kennen het begrip ook helemaal niet. We hadden helaas bij dit ad-hoc gebeuren geen echte prijzen maar nu de nieuwe loopbanden binnen zijn, hebben we de winnaars de eerste vijf mijl gratis aangebodem. Ze waren tot tranen toe geroerd….

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s