Work out

ImagesCAQZVDD4 Vanavond komen de nieuwe apparaten voor de gym. Ja, work out, dat is een groot gebeuren hier in de compounds. En ze hebben zulke gyms overal. Wij hebben er nu twee. Een openlucht gym waar vooral gewichten worden geheven door de PSD-ers. En een nu net opgeknapt gebouwtje, (nou ja gebouwtje, het zijn van die transparante golfplaten) met een airco (die het nog niet doet geloof ik), waar ook veel duw en trek apparaten staan. Er komt een nieuwe loopband, er staat een cross trainer en een fiets die niet te verstellen is in hoogte. Ergens hangt ook een basket. Omdat we wel eten, veel zitten, en mijn rug beweging nodig heeft, sta ik om een uur of zes ’s morgens buiten mijn kamertje in de zon. Maar die crosstrainer geeft vervelende effecten, die fiets is lastig, dus dan maar lopen. Vandaag zelfs in de outer-outer compound rondgelopen. Daar waar de  brommers, motoren  en auto’s van de medewerkers staan geparkeerd, en wat dus ’s nachts is afgesloten. Heb ik tenminste een groter stuk om achtjes te lopen, want ik doe het, maar grappig is het niet. Hopelijk is een van die apparaten een roeimachine, maar of dat gaat lukken weet ik vanavond pas. En anders zit er niets anders op dan dik te worden vrees ik. Dik en lui.

Een gedachte over “Work out

  1. Jammer dat er geen klein zwembadje is, denk dat jullie daar best wel wat aan zouden hebben. Zo’n groot rubberen zwembad, moet toch wel ergens te krijgen zijn?

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s