Work out

ImagesCAQZVDD4 Vanavond komen de nieuwe apparaten voor de gym. Ja, work out, dat is een groot gebeuren hier in de compounds. En ze hebben zulke gyms overal. Wij hebben er nu twee. Een openlucht gym waar vooral gewichten worden geheven door de PSD-ers. En een nu net opgeknapt gebouwtje, (nou ja gebouwtje, het zijn van die transparante golfplaten) met een airco (die het nog niet doet geloof ik), waar ook veel duw en trek apparaten staan. Er komt een nieuwe loopband, er staat een cross trainer en een fiets die niet te verstellen is in hoogte. Ergens hangt ook een basket. Omdat we wel eten, veel zitten, en mijn rug beweging nodig heeft, sta ik om een uur of zes ’s morgens buiten mijn kamertje in de zon. Maar die crosstrainer geeft vervelende effecten, die fiets is lastig, dus dan maar lopen. Vandaag zelfs in de outer-outer compound rondgelopen. Daar waar de  brommers, motoren  en auto’s van de medewerkers staan geparkeerd, en wat dus ’s nachts is afgesloten. Heb ik tenminste een groter stuk om achtjes te lopen, want ik doe het, maar grappig is het niet. Hopelijk is een van die apparaten een roeimachine, maar of dat gaat lukken weet ik vanavond pas. En anders zit er niets anders op dan dik te worden vrees ik. Dik en lui.

1 thought on “Work out

  1. Jammer dat er geen klein zwembadje is, denk dat jullie daar best wel wat aan zouden hebben. Zo’n groot rubberen zwembad, moet toch wel ergens te krijgen zijn?

    Like

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s