Stof

454b Wat zien ik? Stof. Het kondigde zich gisteravond al aan, maar zette vandaag lekker door. Een stofnevel. Niet te verwarren met de zandstormen die je in films als Laurence of Arabia wel ziet.  Daar heeft het niks van. Hier zullen wij niet samen met onze kamelen of toyota landcruisers onder begraven worden voorlopig. Tenzij we heel lang stil zitten natuurlijk. Alles wordt hier wel doorlopend onder een poederachtig gelig laagje bedekt en dat gaat nu zeer veel sneller. Het heeft wat van een druilerige mistige dag in Nederland, maar dan zonder water en met een graadje of dertig meer. Het verkeer heeft er last van, onze dokter moest een stop ingelasten tijdens zijn rit hier naar toe. Soms kunnen vluchten niet doorgaan, en dat is lastig, want er gaan er maar een paar per week. Als voordeel heeft het dat de temperatuur natuurlijk lager ligt dan wanneer de zon volop schijn, dus maar 43 graden vandaag.. Zo heeft ieder nadeel ook hier weer zijn voordeel. Nu we toch bij het voetbal zijn aangeland, daar zal ik hier minder van meemaken wellicht. Amerikanen doen daar niet aan. Ik zal het moeten hebben van de jongens van de beveiliging, dat zijn veel Britten.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s