Post

Voor ik hier naartoe ging kreeg ik een hoop informatie over wat wel en niet te doen en wat er wel of niet kon. Daar blijkt dus een hoop foute informatie tussen te zitten. Zo zou ik geen geld op kunnen nemen en geen post kunnen ontvangen. Er wordt door iedereen van alles on line besteld, en op sommige compounds wordt dat ook vrij eenvoudig afgegeven. Ook post zou binnen kmen. Of dat bij mij ook lukt is de vraag, maar er is in ieder geval een adres waar iets heengestuurd kan worden. Waar het dan precies aankomt weet ik ook niet, maar in ieder geval ergens in de Internationale Zone. En dan brengt iemand het naar HQ en dan hoop ik dat iemand het naar mij toe laat komen. Kan even duren, er moet wel iemand gaan natuurlijkn en mijn toekomstige plaatsing is een eind uit de buurt. Maar voor wie het toch wil proberen, dit is het adres:

Linda Rose Smit

RTI / USAID

APO AE 09348

)verigens, volgens de mevrouw op het postkantoor waar mijn zusje een kaart wilde versturen zou het zo niet aankomen, ze heeft er nog even Bagdad IZ, Irak op gezet. We zullen zien of het werkt.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s