Lief

Mijn eigen laptop is sinds vandaag ook op het beveiligde net aangesloten dus ben ik weer online. Stelt u zich daar niet te veel van voor. De afgelopen 30 minuten is gebruikt om 2 berichtjes weg te sturen, dus de lijn is kennelijk overbezet. Maar binnenhalen gaat wel snel, dus kreeg ik al jullie reacties binnen, via de site en over de rmail. Lief! Dank dus allemaal daarvoor en stay tuned!

2 thoughts on “Lief

 1. Hoi Linda Rose,

  Ik ben weer helemaal bij. Wel spannend allemaal, heel wat anders dat het stadhuis. Maak er een mooie tijd van. Maar kijk goed uit! Lijkt wel een beetje op wat Ron een paar jaar geleden gedaan heeft in het Midden-Oosten als observer. Nou ik hou je weblog in de gaten.

  Groetjes,
  Yvonne

  Like

 2. hoi linda rose
  ik ben wel blij dat je mail kan lezen daar zo verweg van je zusje.Hier gaat alles goed

  lieve groetjes Renée

  Like

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s