Lief

Mijn eigen laptop is sinds vandaag ook op het beveiligde net aangesloten dus ben ik weer online. Stelt u zich daar niet te veel van voor. De afgelopen 30 minuten is gebruikt om 2 berichtjes weg te sturen, dus de lijn is kennelijk overbezet. Maar binnenhalen gaat wel snel, dus kreeg ik al jullie reacties binnen, via de site en over de rmail. Lief! Dank dus allemaal daarvoor en stay tuned!

2 gedachten over “Lief

 1. Hoi Linda Rose,

  Ik ben weer helemaal bij. Wel spannend allemaal, heel wat anders dat het stadhuis. Maak er een mooie tijd van. Maar kijk goed uit! Lijkt wel een beetje op wat Ron een paar jaar geleden gedaan heeft in het Midden-Oosten als observer. Nou ik hou je weblog in de gaten.

  Groetjes,
  Yvonne

  Like

 2. hoi linda rose
  ik ben wel blij dat je mail kan lezen daar zo verweg van je zusje.Hier gaat alles goed

  lieve groetjes Renée

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s