Hay wire

Computers zijn mooie dingen maar ze moeten het dan wel doen natuurlijk. Ik ben  nu in het rijke bezit van twee laptops, een voor werk en een voor privé. Een dus in mijn tijdelijke kantoortje en een op mijn tijdelijke hotelkamer. De een vond vandaag dat hij geen worddocumenten wilde maken, de ander vindt al dagenlang dat hij geen mail moet verzenden. Zeer frustrerend dat kan ik u verzekeren. Dus nu type ik dit op mijn hotelkamer in de hoop dat pingen naar de site wel lukt. Zo niet dan leest u dit veel later dan de 25ste maar laten we er het beste van hopen.

Morgenochtend begin ik gelijk met de heren van de IT afdeling (eerste verdieping) te rekruteren in de hoop dat ze beide laptops weer optimaal kunnen krijgen. Ze hebben een goede naam dus laten we er van uit gaan dat het lukt.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s