Ingepakt.

De auto staat bij de garage te wachten op een nieuwe eigenaar. (Autoservice Goedhart, Winkel). De laatste koffer is gepakt. De flightbag krijgt morgen zijn definitieve inhoud, als we weten wat er echt niet mee kan. De laatste documenten zijn gearriveerd en geprint. De ijskast is leeg, schoon en uit. De telefoontjes zijn gevoerd, de afspraken om wel of niet uit te zwaaien zijn gemaakt. Morgen om 9.00 uur staan lieve vrienden klaar om me naar Schiphol te brengen. Morgen om deze tijd slaap ik in het InterContinental in Amman.

Ik zie jullie daar oplettende lezertjes. Het gaat nu echt beginnen.

Auto_002

2 gedachten over “Ingepakt.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s