Ingepakt.

De auto staat bij de garage te wachten op een nieuwe eigenaar. (Autoservice Goedhart, Winkel). De laatste koffer is gepakt. De flightbag krijgt morgen zijn definitieve inhoud, als we weten wat er echt niet mee kan. De laatste documenten zijn gearriveerd en geprint. De ijskast is leeg, schoon en uit. De telefoontjes zijn gevoerd, de afspraken om wel of niet uit te zwaaien zijn gemaakt. Morgen om 9.00 uur staan lieve vrienden klaar om me naar Schiphol te brengen. Morgen om deze tijd slaap ik in het InterContinental in Amman.

Ik zie jullie daar oplettende lezertjes. Het gaat nu echt beginnen.

Auto_002

2 thoughts on “Ingepakt.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s