Van start!

Vandaag de eerste werkdag voor VNG International. Althans, deze telt al mee voor de afrekening. Na het gebruikelijke rondrijden om de goede afslagen te vinden ruim op tijd voor de afspraak dit keer. Arne en Elger ontvingen me met thee, tijdens de lunch ergens in de buurt (Brinkhorst ergerde zich er luidkeels over het gebrek aan stropdassen in Nederlandse restaurants) werd het zeer uitgebreide contract met een stuk of 3 aanhangsels in grote lijnen doorgnomen. Komt er op neer dat ik braaf moet zijn, dat niemand mij kan dwingen te blijven en men ook niet gedwongen kan worden mij te houden en dat ik recht heb op salaris en vakantie. En wat ik wel en niet mag gebruiken van de USA. Dus geen wapens, wel onderdak, en in geval van nood komen ze me halen met een helicopter. Na een fors aantal handtekeningen gezet te hebben was dat in ieder geval rond. De handtekening van Peter Knip maakte het compleet. Verder mijn kisten afgegeven en van een slotje laten voorzien. Het is nu ook bekend waar ik kom te wonen de komende maanden en volgens Arne is het een van de betere plekken vanwege de nabijheid van Kuwait en Dubai.

Het ontbrekende document werd me nagemaild, dus nu kan ik vrijdag op weg, met een Itapeltje A4-tjes om er voor te zorgen dat ik niet verdwaal en men me er in laat.Iedereen wenstte met veel succes in Irak, ik ben straks de enige Nederlander voor VNG daar. Iedereen is benieuwd wat er van mij verwacht wordt, en zelf ben ik dat ook steeds meer. Maar nog even en we weten het. Morgen vroeg op pad om me om half negen in Hilversum te melden (wie verzint dit, kent men dan geen fileleed?). Eigenlijk zou ik nu in huis te keer moeten gaan met schoon maken en opruimen en zo, maar ik laat het voor wat het is vandaag, ik ben gevloerd na een weekend met veel gesjouw en weinig slaap.

Een gedachte over “Van start!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s