Borrel

De afscheidsborrel gisternamiddag was zeer geslaagd. Een niet te groot gezelschap probeerde een deuk te slaan in de gekregen wijn van de afgelopen vier jaar. Dat is nauwelijks gelukt, ik heb kennelijk keurige vrienden en familie of de krijgertjes zijn niet te drinken, dat is ook mogelijk. De hartige taarten waren op 1 stukje na verdwenen, ook dat is zeer geruststellend.

Ik kreeg weer veel lieve cadeautjes, waarbij men zich realiseerde dat ik niet te veel meer mee kan nemen. Maar in ieder geval gaan een geluksdubbeltje mee, een prachtige foto van onze Lange Jaap en nog wat leuke memento’s die niet te veel ruimte in nemen. Waar zou je zijn zonder vrienden? Of zoals op en lief briefje stond: Alleen vrienden zijn de ware rijkdom.

0614mei

Aan het eind ging er iemand weg met de groet: tot volgend jaar. Want zoals vaak gebeurt, sommige mensen zien elkaar bij gemeenschappelijke vrienden. Ook bij mij is dat zo. Als je maar lang genoeg naar dezelfde verjaardagen gaat leer je elkaar kennen. Voor mijn vrienden zijn die regelmatige bijeenkomsten voorlopig even voorbij.

Vandaag niet alleen een omvangrijke afwas weggewerkt maar ook moed verzameld om de kisten in te pakken. Eerst gesorteerd, wat wel, wat niet, wat misschien en wat kan in december nog mee. Daarna inpakken, weer uitpakken en opnieuw inpakken en een lijst maken.

Tussen de bedrijven door ingelogd in de RTI omgeving. Vertrouwelijk dus veel kan ik daarover niet zeggen, maar het geeft wel aan dat ik gezien wordt als medewerker van die organisatie. Maandag het contract tekenen in Den Haag, dan nog een tweedaagse training en dan is het aftrap. Tenzij er nog een vulkaan uitbarst.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s