Maatwerk

Van mijn oude baan heb ik een wachtgeldregeling. De komende vier jaar hoef ik niet van honger om te komen als het mij niet lukt ander betaald werk te vinden, een geruststellende gedachte. Maar ik krijg de komende maanden gewoon betaald voor werk dat ik doe, als alles volgens plan verloopt. Om te voorkomen dat er straks onontwarbare bulten geld ontstaan dacht ik even te bellen met de instantie aan wie de gemeente de afhandelng heeft overgedragen. Dus op de site vind ik een nummer.

Ik draai dat nummer en leg uit wat ik wil.

De mevrouw zegt dat hun afdeling MAATWERK daar over gaat en dat zij mij zal doorverbinden met de telefoniste die mij dan door zal verbinden met de afdeling MAATWERK.

De telefoniste vraagt wat zij voor mij kan doen, ik vraag haar mij door te verbinden met de afdeling MAATWERK.

Ik word doorverbonden met de afdeling MAATWERK. Daar krijg ik een bandje dat mij vertelt dat ik voor algemene vragen bij de website terecht kan en dat zij vandaag gesloten zijn. Op de volgende werkdag zal men mij graag te woord staan.

Dat wist dus die mevrouw van het algemene nummer niet en kennlijk was de telefoniste ook niet op de hoogte van de vakantie van haar collega’s. Echt MAATWERK.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s