Wolk

Niet gedacht dat de aswolk mij nog dwars zou zitten deze week maar het is hem gelukt. Op weg naar de training in Den Haag raakte ik hopeloos vast in dikke files. Een zelfs veroorzaakt door een takelwagen die mij een uur eerder had gepasseerd (leeg) en nu zelf (vol) in een ongeval was geraakt en overdwars stond. Dat verhinderde mij ook nog de snelweg te verlaten om terug te rijden naar waar ik uren eerder vandaan kwam. Mijn collega met wie ik samen getraind zou worden kon ons land niet bereiken noch verlaten als hem dat wel gelukt zou zijn. Helaas vanwege de drukte was mij dat niet duidelijk geworden. Mijn telefoontje dat ik te laat zou komen gaf pas die duidelijkheid. 250 kKlometer in de file om weer voor je eigen deur uit te komen. Voordeel is wel dat ik vanmiddag tijd had om door een en ander heen te ploegen, want 12 jaar politiek afsluiten geeft een hoop te verwerken papier. En voor een jaartje weg heeft ook zijn eigen uitdagingen. Vrije uren kan ik dus goed gebruiken. Nu afwachten wanneer voor mij de volgende gelegenheid voor deze training komt, want de 28ste die als alternatief voorbij kwam is niet geschikt. Dat is mijn laatste werkdag, het lijkt me goed die in Den Helder en niet in Den Haag door te brengen.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s