Bagage

Probeer eens te bedenken wat je mee moet nemen voor een jaar. Naar een land waar het heel warm wordt, maar in de winter net zo koud als hier is. Bovendien in een omgeving waar je niet even naar de winkel op de hoek kunt wippen als iets ontbreekt. Krijg dat maar eens in je koffertje! Gelukkig weet ik sinds kort dat ik een kist per luchtvracht kan sturen. Dus minder diep nadenken. Alles ruim op voorraad meenemen en ook ruimte voor vrijetijdsspullen. Zoals schildersbenodigdheden en mijn duikset. Voor de vakantie over een paar maanden. En voor die ene vrije dag per week (zaterdag). De berg spullen op de logeerkamer die mee moet groeit per dag. Nu nog horen wanneer ik in kan pakken en iets hebben om in te pakken.

Gisteravond nog even naar de film Greenzone gekeken, om te zien waar ik straks terecht kom. Maar die is opgenomen in Marokko en Spanje, dus de werkelijkheid is weer anders. Nog even en ik kan het met eigen ogen aanschouwen.

2 gedachten over “Bagage

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s