VOG

De minister van justitie is mij goed gezind, hij vindt dat ik niks op mijn kerfstok heb en wilde dit ook wel verklaren. Die VOG kwam vanmiddag al binnen, bijzonder snel, want men riep dat het weken kon duren. Vreemd dat nooit iemand eerder zo’n verklaring van mij vroeg, zou toch niet gek zijn als eis voor volksvertegenwoordigers en bestuurders? De minister was gelukkig niet op de hoogte van het feit dat ik tegelijk met de verklaring twee bekeuringen voor te snel rijden binnenkreeg, of streek met de hand over het hart.

Maar in ieder geval is alles nu compleet en duurt het vanaf vandaag nog drie weken, dus tot begin mei, als alles meezit.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s