Ruilen

Op weg naar de toekomst contact gehad met mijn Nederlandse contact, die weer in Nederland is. (Zinnetje hè?) Buitenlandse projecten zitten soms ingewikkeld in elkaar, het gaat om slots, budgetten, contracten, verzekeringen, kortom, het gaat om van alles buiten datgene waar het om gaan moet in de aanloop. Maar mijn Nederlandse contact is er op gebrand mij te krijgen waar hij en ik mij hebben willen, dus heeft hij een ruil voorgesteld. Nu nog aan de andere kant ja zeggen en de laatse hobbel is genomen. Ondertussen gaan de voorbereidingen gewoon door, dus als het oke komt ben ik er klaar voor. Het balletje aan de horizon groeit.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s