Telefoontje

De intensiteit van het emailverkeer neemt toe. Nu wacht ik deze week op een telefoontje uit verre oorden van de man die de uiteindelijke beslissing moet nemen. Morgen naar Leiden voor een acculturatie cursus. Ja u leest het goed oplettend lezertje, ik wist ook niet dat ze bestonden. Een hele dag bijgepraat en gexefnformeerd worden over het land van bestemming door mensen met veel ervaring. Op alle gebieden, cultuur, politiek, religie. Handige do’s en dont’s zodat je geen blunders begaat die het werken lastig kunnen maken. Want we willen er natuurlijk wel een succes van gaan maken de komende tijd.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s