Skype

Op weg naar de toekomst is mijn familie bezig Skype te installeren voorzover ze dat nog niet hadden gedaan. Dus hoorde ik vanmiddag een onbekend geluid uit mijn laptop komen en jawel: een zusje zocht contact. Het lukte ook nog dus daar zaten wij, via het beeldscherm zagen we elkaar en met neefje op schoot voerde ik mijn eerste van hopelijk vele skypegesprekken. Neefje vond het ook zeer boeiend en zwaaide vrolijk naar tante op het scherm. Hij vindt het helmaal niet geweldig of vreemd, voor hem is de hele wereld nieuw en internet wordt voor hem zoiets als voor ons de radio was : iets wat er altijd al was. Maar beide oude tantes en de aanwezige oma vonden het toch geweldig en veheugden zich zeer op dit prachtige onderdeel van de toekomst.

Img191

Een gedachte over “Skype

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s