Shots

Op weg naar de toekomst nagevraagd of en hoe ik mijn mobiel nummer kan behouden. Dat kan gelukkig, en dan mag ik het mobielje er ook bij houden. Dus je blijft bereikbaar, ook als je overstapt naar een ander model. Niet gratis gelukkig oplettend lezertje, maak u geen zorgen, niet van uw geld dus.

En op weg naar diezelfde toekomst is het ook verstandig allerlei maatregelen te treffen om diezelfde toekomst, die nog steeds niet zeker is, zo gezond mogelijk in te gaan en door te komen. Dus vandaag de trap op naar de GGD, die bij ons in het stadhuis op de derde verdieping zit. Daar een hele serie inentingen. Vlak voor ik weg ga (als ik weg ga) nog eentje om het af te maken. En als u er dan toch bent mevrouw, gelijk even een mantouxtestje afspreken en als u terug komt weer, voor de zekerheid.

Kost bij elkaar x80 117 maar dan heb je ook wat. Pijn in je arm bijvoorbeeld.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s