Verklaring

Op weg naar de toekomst weer een gunstig berichtje: de eerste reacties op mijn cv plus opgave salaris zijn positief. Vooral dat salaris verbaast me niet. Openbare bestuurders zijn heel voordelig, als je het vergelijkt met de vrije markt, zelfs bij een voltijds salaris. Men wil dus verder in dit traject en dan moet er weer iets geleverd worden van mijn kant. Dit keer een verklaring van gedrag. Ten onrechte vaak een verklaring van goed gedrag genoemd. Komt er op neer dat iemand die het weten kan verklaart dat ik geen strafblad heb, er geen rechtzaken tegen me lopen en meer van dat soort zaken. Lijkt me dat dat moet lukken. Als je die als openbaar bestuurder niet kunt bemachtigen dan is er echt iets fout gegaan .Dus maandag direct er tegenaan, want ik kan haast niet wachten.

De stip aan de horizon is inmiddels een bolletje.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s