On line

Op weg naar de toekomst is het handig zo on line mogelijk te zijn. Dat ben ik al heel behoorlijk vind ik zelf, maar het kan altijd beter. Dus de afgelopen dagen, nu de avonden meestal weer voor mezelf zijn, veel achter de laptop. Skype downloaden, een abonnement op de bibliotheek nemen ivm met e-books. Gelijk even de e-reader weer aansluiten op het nieuwe modem, tweetdeck installeren (minder handig vind ik nog dan gezegd, misschien wordt het beter). Dit log opvrolijken en merken dat ik geen idee meer heb hoe ik een feed kan laten werken, ondanks de blogtoys. Wie nog handige tips heeft, laat het me weten.

Wat sommigen er ook van zeggen, ik vind  het internet een zegen. Ik heb bijna direct contact met mensen ver weg, alles kan snel en eenvoudg van het ene werelddeel naar het andere worden gezonden. Nee, dan vroeger, toen ik nog voer. Gewoon papieren brieven die er weken over deden als ze al aankwamen, telefoneren lastig en onbetaalbaar, als die mogelijkheid er al was. Het land uit betekende dat je ook nauwelijks nog bereikbaar was voor de achterblijvers. Maar nu, met het breedband internet hoef je bijna niets meer te missen. Kranten online, veel televisiezenders op internet (achteraf) te zien. En met skype kun je elkaar irl zien en horen, zonder kosten. Dus weg is nooit helemaal weg. Een hele geruststelling.

2 thoughts on “On line

  1. Ow da’s leuk dat je weer bent begonnen met web-loggen op je oude url. Da’s wel toepasselijk dit design. hihi.

    Ik had dus een kant en klaar design van web-log ingesteld maar ben er niet zo tevreden over want ik zag dat er woorden niet op de volgende regel doorgaan enzo. Maar voorlopig moet het maar even.

    Like

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s