De wereld in een dag, dag 4, 7 mei 2022

 

IMG_5428Alsof ik hier al weken was, zo voelt het aan. We zitten hier in een hogedrukpan van ontmoetingen. Een Nederlander die in Oostenrijk woont en de vriendenstichting daar leidt. Een Israeli die als kind naar Nederland verhuisde maar toch terugkwam en die ik vorige weet ontmoette in de Watergraafsmeer.

Tussendoor probeer ik interviews te doen en clipjes op te nemen voor de website met bewoners van het dorp van allerlei achtergronden en leeftijden, Het is hard maar mooi werken. We zouden willen dat er meer van deze plekken waren, waar mensen open staan voor elkaar en er alles aan doen de wereld mooier te maken in alle opzichten. Mensen met plannen en ideeën, dromen en daden. Combineer dat met prachtige vergezichten, volle citroenbomen, vers fruit van een boom die ik niet ken; Gezang van vogels die ik niet eerder zag; Heerlijke maaltijden en nog meer goede gesprekken. U begrijpt dat het een voorrecht is hier te zijn, ook al sleep je je ‘s avonds onder de wassende maan op je tandvlees weer de berg af naar je hotelkamertje.

3 thoughts on “De wereld in een dag, dag 4, 7 mei 2022

  1. Hoogtepunten zijn de Tempelberg,het meer Kinnereth en zwemmen in de Dode Zee.Een bezoek aan het graf van Yitzak Rabin is een must

    Like

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s