Valentijn

Ineens staat hij op het terras achter ons huis: blonde krullen, afgeknipte spijkerbroek, lichtblauw verwassen T-shirt, een stralende lach en ook en beetje verlegen, met die enorme bos rode rozen in zijn hand. Alvast voor morgen, want dan is er geen tijd voor dit moment. De volgende dag, als ik niet alleen 21 ben maar ook gediplomeerd als eerste meisje op mijn Nautisch College Noorderhaaks, worden er heel wat vragen gesteld over die prachtige bos, maar antwoord krijgen mijn klasgenoten niet.

Vandaag is het Valentijn maar bloemen zijn er niet, want morgen is het alweer 18 jaar dat ik hem mis, die lachende jongen waar ik 25 jaar mijn leven mee deelde. En ik denk terug aan die prachtige bos op die zomerse dag op dat terras achter mijn ouderlijk huis.

Koop bloemen voor elkaar vandaag, ze gaan langer mee dan je denkt.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s