Noble ledger, week 3, dag 7, Wildflecken

De ochtend stond in het teken van losse eindjes, evalueren en een paar televisie interviews. Daarbij mocht ik een bomenlievende oud hippie spelen, mij op het lijf geschreven. De middag was interessanter: War Gaming. Het lijkt op heen en weer schuiven, maar de uitkomst was onverwacht en gaf veel stof tot discussie. Wat ons, de rode kant, blij maakte: wij wonnen. Iets wat volgende week waarschijnlijk heel anders zal zijn. Dat is het mooie ook van het werk hier, je leert voortdurend bij. Er wordt hier zo druk gewerkt, dat sommige servers het niet meer aankonden en gereset moesten worden. Morgen begint de vierde en laatste week, de week waar alles om draait. Na het spel van vanmiddag denk ik dat het nog wel eens druk kon worden. Het vieren van de zaterdag bestond uit gebak, bij een gelegenheid waar ik niet bij kon zijn (gelukkig nam men voor ons mee) en vanavond met elkaar naar de pizzeria van het dorpje onder ons op de bergflank.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s