Noble ledger, week 2, dag 3, Munster

Een vertrouwde maaltijd vandaag: Blauwe hap. Ik wist niet dat ze dat bij het leger ook deden, maar kennelijk is dat een van de leuke bijverschijnselen van paars. Na de avond uit gisteren, vandaag alweer vroeg aan het werk. We creëren injects bij het leven. Vandaag zelf niets nieuws geproduceerd, maar alles op een rijtje gezet, gecheckt en nog eens gecheckt, aangevuld, gecorrigeerd en op proposal gezet. Nu maar zien of het allemaal overeind blijft. Daarna begonnen met printen. We zijn er namelijk niet van overtuigd dat de verhuizing naar midden Duitsland in september zonder internetproblemen gaat. Dus morgen ook nog eens alles op een stickje, dan weten we zeker dat we altijd in de weer kunnen. Ondertussen groeit mijn aantal rollen, want iedereen kan nog wel een speler gebruiken. Dus behalve premier van een opstandige staat ben ik aartsbisschop, burgemeester een keer of vier, een ongeruste weet ik veel, een moeder in paniek en wie weet wat er nog meer komt. Dat wordt straks een koffer vol spullen om dat allemaal geloofwaardig en onderscheidend vorm te geven. Als er wat ruimte over is neem ik ook nog een kussen mee, want ik heb hier een heel dik, hard kussen waar ik pijn in mijn nek van krijg. Iedere twee uur wakker houd je makkelijk vier nachten vol, maar volgende keer twee weken weg: ik neem maatregelen.

De jaarlijkse BBQ en muziekavond is ook van start gegaan. We hebben even rond gekeken, even wat gedronken, en ik hield het voor negenen voor gezien. Gezien het geluidsvolume denk ik dat veel co-werkers dat ook deden. Na een drukke dag nog een bak herrie is te veel gevraagd. Bovendien vraagt het wereldnieuws aandacht na twee internetloze dagen. Dus ik ga nog even bijlezen. Niet dat ik vrolijk word van de berichten.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s