Dag 13, Utah

Zo’n laatste volle vakantiedag doe je nog dat wat bleef liggen en niet te ver weg is. We bezoeken iemand die een oud postkantoor en bijgebouwen omvormde tot een B&B. In landelijke stijl met veel quilts en antiek. Buiten lopen de kippen, ganzen en geiten.  Een schuur wordt ingericht om solitaire bijen uit te zetten in de streek. Overal staan dozen en kasten.  Straks hangen die in bomen. Het huis staat in een brede vallei. Veel jagers in het seizoen en wintersporters als er sneeuw ligt.

Ik maak nog wat foto’s van mijn favoriete schuur. We bezoeken een kunsthal met een expositie van jeugdkunst. Drie zalen vol kwaliteit. De hele outfit wordt uit particulier geld gefinancierd en toegang is vrij.  We lunchen buiten op het terras in het zonnetje. We kopen nog wat laatste dingetjes en doen boodschappen voor een maaltijd thuis.

We gaan langs bij de plaatselijke brandweer om wat spulletjes op te halen voor een Hollands brandweermannetje. De brandweer voor dit gebied wordt betaald door de vereniging van eigenaren.

Nog een keer de hot tub bij avondzon. Nog een keer een gezellige avond met elkaar. Morgen koffers pakken.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s