Dag 10, Utah

Nog een keer wisselen we van klimaat en rijden we terug, onze tentjes en de rode rotsen achterlatend. Terug naar het noorden wisselt weer voortdurend het landschap. Een beetje meer bewolking en soms geen zon. We rijden door het mijnbouwgebied, de bergen zijn hier jonger, doen aan Zwitserland denken. Dan plotseling wordt het weer ouder en roder, om weer te eindigen in de besneeuwde gebieden oost van Salt Lake. Alle meegenomen boekjes en herinneringen worden uitgepakt, de wasmachine en droger krijgen het druk. de auto wordt omgekeerd en staat vanavond voor het eerst weer binnen. We hebben een prachtige rondreis achter de rug met overweldigende indrukken. Als we weer helemaal thuis zijn komt ook de zon ons weer opzoeken, zoals al deze hele vakantie. We besluiten met een rondje jacuzzi met zicht op de bergen, de resten sneeuw en de ondergaande zon. Je kunt het een stuk slechter treffen. Morgen kijken we weer rond in de buurt.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s