Dag 8, Utah

Wie verre reizen maakt kan veel verhalen. We komen veel reizigers tegen en horen dus veel van die verhalen. Behalve allerlei indrukwekkende landschappen zien en spreken we allerlei nationaliteiten van diverse pluimage. Allemaal vriendelijke verhalen. Vandaag in Capitol Reef troffen we veel Nederlanders. Weken, soms maanden, onderweg hier. Een vrouw vertelde over haar Nederlandse moeder en Canadese vader en de problemen die ze ondervonden. Ze was van 46. Mensen groeten elkaar, waarschuwen dat ze een hert zagen liggen of staan. Wijzen elkaar op bijzonderheden, vragen naar ervaringen. We maakten een wandeling door een canyon, en vonden petroglyphen van verdwenen indianenstammen. Het was een geweldige dag weer waarop we kennis maakten met een kleine nederzetting die tot WO II actief was. Nu nog wordt er fruit geteeld waar ze heerlijke taartjes mee bakken. In het zonnetje gegeten en daarna weer een prachtige rit terug. De hot tub geeft uitzicht op de ons omringende rood-bruine bergen. Ik zei het al: wie verre reizen maakt.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s