Dag 5, Utah

De verwachting was hoog maar werd makkelijk overtroffen. De rode rotsen in grillige vormen van Bryce zijn prachtig. De zon en de wolken voegden drama toe, de zilvergrijze stammen en het groen van de bomen maakte het plaatje compleet. Iedere bocht een ander prachtig uitzicht, ook op weg naar ons volgende hotel. Verschillende herten, rode grondeekhoorns, grote zwarte kraaien. Eten in cowboy-stijl, hier het favoriete thema om alle horeca aan te kleden. Ook in het uitstekende hotel waar ik dit nu schrijf laarzen en koeienhorens op het behang. Ook het eten zelf: veel bbq en salade. De frontpassage liet het links en rechts van ons regenen, de temperatuur iets zakken maar we zitten zuidelijker inmiddels. Ideaal weer voor het volgende park.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s