Dag 4, Utah

De dag was nog nauwelijks begonnen of we zagen een wolf langs de weg, vlak bij huis. Daarna zuidelijk gereden op weg naar de parken. Langs suburbia en bedrijven terreinen tot voorbij Provo het landelijker en uiteindelijk woest en ledig werd. Halverwege de middag Cove Fort bezocht en rondgeleid door Elder Dickson. Dertig jaar een kruispunt van postkoets, ponyexpress en telegraaf en na bijna een eeuw leeg en verwaarloosd recent opgeknapt. Vlak bij ons eerste motel als bonus drie herten die de weg overstaken. Gelukkig net op tijd gezien. Vanaf het balkon al zicht op de rode rotsen van Bryce. In een klein plaatsje gegeten in bijna de enige gelegenheid die open was. Grote gezinnen en zoals veel hier: elandkoppen en geweien aan de muur. Ter gedachtenis aan Katherina Duck blueberry pie gegeten. Morgen het eerste park in.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s