Dag 1, Utah

Het is vier films vliegen naar Detroit. Volgens het aardige meisje bij de Gate een prima overstap plek. Maar eerst de beveiliger vertellen wie je koffer heeft ingepakt en met wat. In Detroit willen ze weten waar we heen gaan en waarom en vooral met wie. Utah? Really? Zo koud nog daar. Maar in Salt Lake City lopen er zomerjurkjes. Wij zijn dan inmiddels zo uitgedroogd dat we een Starbuck zoeken om aan te vullen. Dan door de bergen naar ons logeeradres. Uitzicht op het meer en de bergen, de sneeuw op loopafstand. Diner in het dorpje verderop. Al was je nooit in de VS: je herkent het van tv. De kruising met de hangende stoplichten. De electriciteitspalen op rij. De pick up trucks. De schuren en de houten huizen met puntige daken als van Hopper. Het worden mooie weken.

2 gedachten over “Dag 1, Utah

  1. Herinner me van Detroit Airport nog slechts de marinier (was vast een douanier…) in zijn hoge controlepost als je de gate uitkwam die je zo nors en onbewogen inschattend aankeek… was destijds gelukkig alleen een tussenlanding op doortocht naar het zonnige Florida… Have fun daar en neem niet teveel slechte gewoonten over…

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s