Dag 1, Utah

Het is vier films vliegen naar Detroit. Volgens het aardige meisje bij de Gate een prima overstap plek. Maar eerst de beveiliger vertellen wie je koffer heeft ingepakt en met wat. In Detroit willen ze weten waar we heen gaan en waarom en vooral met wie. Utah? Really? Zo koud nog daar. Maar in Salt Lake City lopen er zomerjurkjes. Wij zijn dan inmiddels zo uitgedroogd dat we een Starbuck zoeken om aan te vullen. Dan door de bergen naar ons logeeradres. Uitzicht op het meer en de bergen, de sneeuw op loopafstand. Diner in het dorpje verderop. Al was je nooit in de VS: je herkent het van tv. De kruising met de hangende stoplichten. De electriciteitspalen op rij. De pick up trucks. De schuren en de houten huizen met puntige daken als van Hopper. Het worden mooie weken.

2 thoughts on “Dag 1, Utah

  1. Herinner me van Detroit Airport nog slechts de marinier (was vast een douanier…) in zijn hoge controlepost als je de gate uitkwam die je zo nors en onbewogen inschattend aankeek… was destijds gelukkig alleen een tussenlanding op doortocht naar het zonnige Florida… Have fun daar en neem niet teveel slechte gewoonten over…

    Like

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s