Verzamelen

Ik kwam hier met twee koffers, oplettend lezertje, een vol duikspullen. De bedoeling is dat ik ook weer met twee koffers vertrek, liefst zonder overgewicht. Dat valt niet mee, ik ben een verzmelaar. Ook al heb ik me vreselijk ingehouden, in een stad en land zo volgeladen met prachtige zaken tegen redelijke prijzen, en dat dan drie maanden lang: het kan niet anders of je neemt er wat van mee. Nu, op mijn laatste dag hier, probeer ik orde in de chaos te scheppen, zaken onbreekbaar te verpakken, de juiste verdeling te vinden. Mijn tuinhuisje in Tunis krijgt steeds meer zijn oorspronkelijke aanzien, want hoe kort ik ergens ook ben, eht wordt altijd thuis door een bloem, een lap, een steen, schelp of stuk kurk.

Straks maar eens kijken of mijn hopsita een weegschaal heeft en of zij wel internettoegang heeft, want dat laat het nog steeds afweten. Als het even kan wil ik wel graag inchecken en die extra koffer aangeven. Anders wordt het een ritje met de taxi naar het vliegveld om dat te doen. Voorlopig is het hier een puinhoop, maar het komt vast allemaal goed.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s