Klassiek

Denk niet dat hier, omdat er politieke onrust en onzekerheid heerst, het leven stilligt, oplettend lezertje. Dat gaat volle kracht door met van allerlei leuks en interessant voor de Tunesiër hier. Zoals altijd. Oktober is festival maand. In Carthago een hele serie concerten met musici uit alle hoekn van de werele. Ook Nederland droeg bij, en Trio Charenton trad gisteravond op in de tot evenementzaal omgebouwde kerk. Daar zit je dan in Tunesië, met je lerares Aravbisch, in een Franse kerk  als Hollandse te beluisteren nar Nederlanders die Duitse, Tsjechische en Italiaanse muziek ten gehore brengen. Op een plek die bol staat van de geschiedenis, waar Phoeniciers, Romeinen, Byzantijen en alles daarna langskwam. Het was een mooi concert met een gemengd publiek. Veel meer jongeren dan je bij ons ziet bij dergelijke concerten. De kleding was divers en losjes, van spijkerbroek tot avondjurk. Vooraf nog even thee gedronken bij het kleine tentje op de binnenplaats. Stoelen waren er niet meer, die stonden allemaal binnen te wachten op het publiek. Een mooie avond na een lange dag. Eens kijken wat er hier nog meer in de aanbieding is.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s