Buffelen

Na een behoorlijk lange tijd van freewheelen en Arabisch les, Cairo en familie, weer tijd om aan het werk te gaan. Nog iets minder dan twee weken, dan reis ik voor twee weken af naar Tunesie. De lokale verkiezingen worden dit keer het onderwerp waar ik mij mee bezig mag houden. Ik zal spreken met parlementsleden, leden van politieke partijen, ambtenaren, kiezers, minderheden. Nou ja, spreken, als het niet in het Frans of Arabisch kan, zal er iemand vertalen. Mijn Frans moet ontroest, mijn Arabisch is nog lang niet goed genoeg. Werk wat sterk aansluit bij mijn eigen ervaringen hier in Nederland, maar in een vorm die ik nog niet eerder meemaakte. Er zal weer een bureau zijn, collega’s die mijn taal niet spreken, heel veel nieuwe mensen om te leren kennen en mee samen te werken. De komende dagen zal ik mij verder verdiepen in het onderwerp. Het wordt weer even buffelen.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s