In je hemd

In je hemd staan, of in je onderbroek: het beeld hoeft geen uitleg. Hier een onderbroek met heel veel helikopters, die weergeeft wat men van het leger en politie denkt. Zo’n helikopter hing de vorige revolutie lang boven het publiek, in de hoop hen te intimideren. Het hielp niet, men bleef staan. Vaak wel geruchten over helikopters, o.a. over het feit dat ze zenuwgas zouden hebben verspreid in november 2011. Revoluties hangen van wantrouwen aan elkaar. Rechts daarvan is de uitknop te zien, met daaronder in Arabisch “het volk”. Zij horen aan de knoppen te zitten.

En hieronder weer en stukje van de meterslange in Mahmoud street, met al die gezichten die je aan blijven kijken, met hun ene oog.

 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s