In je hemd

In je hemd staan, of in je onderbroek: het beeld hoeft geen uitleg. Hier een onderbroek met heel veel helikopters, die weergeeft wat men van het leger en politie denkt. Zo’n helikopter hing de vorige revolutie lang boven het publiek, in de hoop hen te intimideren. Het hielp niet, men bleef staan. Vaak wel geruchten over helikopters, o.a. over het feit dat ze zenuwgas zouden hebben verspreid in november 2011. Revoluties hangen van wantrouwen aan elkaar. Rechts daarvan is de uitknop te zien, met daaronder in Arabisch “het volk”. Zij horen aan de knoppen te zitten.

En hieronder weer en stukje van de meterslange in Mahmoud street, met al die gezichten die je aan blijven kijken, met hun ene oog.

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s