Al Ahzar

De afgelopen twee dagen alleen maar afscheid genomen en vandaag weer, oplettend lezertje. Gisteren met vriendin A voor het laatst een uitje, naar Al Ahzar park. waar ooit een vuildump was, vlak bij een overvolle wijk, werd een park gecreëerd, met waterpartijen, prachtige palmlanen, restaurants, een theater, en uitzicht plekken over de stad. Niet alleen bedoeld voor de eigen bevolking, ook gericht op toeristen. maar zoals u inmiddels weet, daar zijn er niet veel van. De bezoekers van het park waren voornamelijk jongeren en stelletjes en af en toe een picknickende familie. We lunchten nog een keer geheel in Egyptische stijl en ik kon nog een keer genieten van het panorama, hoewel het weer grijs en vaag was. Er kwam nog een echtpaar Hoppen langs, twee van de vijf hoppen die ik ooit zag, vier daarvan in Cairo. benieuwd wanneer ik weer de kans heb de volgende te zien, en weer te genieten van deze stad en alles dat zij te bieden heeft.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s