Werk

Afgelopen donderdag kreeg ik een baan aangeboden, oplettend lezertje. Niet dat ik zocht of zelfs maar die indruk wilde wekken, maar toch. Ik kan les komen geven aan de laagste klassen van de Internationale Britse school hier. Vrije inwoning, vervoer naar Egypte en er weer uit betaald en een voor hier fors bedrag per maand. Voor een beginnend leraar in Nederland denk ik dat het ook niet onaardig is. Veel leraren aan de Internationale scholen hier vertrokken tijdens de revolutie en keerden niet meer terug. Dus er is erg veel vraag, en te weinig aanbod. Wie in het onderwijs in Nederland een baan zoekt en niets kan vinden, of een nieuwe uitdaging zoekt: pak je koffertje en kom hier heen. Een leuke start van je CV en je komt nog eens ergens. Kom naar Egypte!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s