Werk

Afgelopen donderdag kreeg ik een baan aangeboden, oplettend lezertje. Niet dat ik zocht of zelfs maar die indruk wilde wekken, maar toch. Ik kan les komen geven aan de laagste klassen van de Internationale Britse school hier. Vrije inwoning, vervoer naar Egypte en er weer uit betaald en een voor hier fors bedrag per maand. Voor een beginnend leraar in Nederland denk ik dat het ook niet onaardig is. Veel leraren aan de Internationale scholen hier vertrokken tijdens de revolutie en keerden niet meer terug. Dus er is erg veel vraag, en te weinig aanbod. Wie in het onderwijs in Nederland een baan zoekt en niets kan vinden, of een nieuwe uitdaging zoekt: pak je koffertje en kom hier heen. Een leuke start van je CV en je komt nog eens ergens. Kom naar Egypte!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s