Post

Wat denkt u, oplettend lezertje? Zat er post tussen de deur toen ik thuiskwam. Geen brievenbus, dus het zat tussen deur en post geklemd. Ik wist dat er iemand had geprobeerd iets te sturen, vanuit Frankrijk, maar dat het aan zou komen, dat was vers twee. Gebeurd dus. Met dank aan de goede zenders, S en I, die inmiddels wel weer uit de Gorge gewandeld zijn waarover ze drie weken geleden schreven, want zolang heeft de kaart er over gedaan. Toch leuk hè?

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s