Post

Wat denkt u, oplettend lezertje? Zat er post tussen de deur toen ik thuiskwam. Geen brievenbus, dus het zat tussen deur en post geklemd. Ik wist dat er iemand had geprobeerd iets te sturen, vanuit Frankrijk, maar dat het aan zou komen, dat was vers twee. Gebeurd dus. Met dank aan de goede zenders, S en I, die inmiddels wel weer uit de Gorge gewandeld zijn waarover ze drie weken geleden schreven, want zolang heeft de kaart er over gedaan. Toch leuk hè?

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s