Slaapzak

Zaterdag een middag met A op stap, mijn Egyptische kennisje. In en mall, met een indoor skatebaan zoals wij in Den Helder ook even hadden, maar dan groter, wat gewinkeld en gedronken. We hebben slaapzakken gekocht, met muskietengaas. Bedoeld om te gebruiken in de woestijn. Ik ga een weekje weg na mijn hersens hier een maand lang gepijnigd te hebben. Eerst drie dagen naar de Witte en Kristalwoestijn, dan met een andere groep naar de Siwas Oase. Voor A was het de eerste maal dat ze een slaapzak kocht. In de tweede groep ken ik alleen haar, in de eerste groep ken ik de meesten van school. Die spreken vermoedelijk allemaal Engels, maar in de oase zal ik mijn Egyptische kennis moeten gebruiken, dat zijn tot nu toe allemaal Egyptenaren. Ik ben benieuwd.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s