Slaapzak

Zaterdag een middag met A op stap, mijn Egyptische kennisje. In en mall, met een indoor skatebaan zoals wij in Den Helder ook even hadden, maar dan groter, wat gewinkeld en gedronken. We hebben slaapzakken gekocht, met muskietengaas. Bedoeld om te gebruiken in de woestijn. Ik ga een weekje weg na mijn hersens hier een maand lang gepijnigd te hebben. Eerst drie dagen naar de Witte en Kristalwoestijn, dan met een andere groep naar de Siwas Oase. Voor A was het de eerste maal dat ze een slaapzak kocht. In de tweede groep ken ik alleen haar, in de eerste groep ken ik de meesten van school. Die spreken vermoedelijk allemaal Engels, maar in de oase zal ik mijn Egyptische kennis moeten gebruiken, dat zijn tot nu toe allemaal Egyptenaren. Ik ben benieuwd.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s