Woestijn

Vandaag weer een dagje de woestijn in. Door rustige straten vanwege de vrijdag, met een reistijd die dus veel korter is dan al in de namiddag het geval is. De temperatuur is onder de dertig nu, dus vooral ‘s morgens heel lekker, in een windje en schaduw. Na elkaar te hebben getroffen op het vaste punt een lift met een Jeep gekregen. Geen overbodige luxe, zeker niet als je een Wadi in moet. Een heel hobbelige rit die zijn eigen charme heeft. Daarna de Wadi in, het spoor volgen en bergje op, bergje af dit keer. Gecombineerd met de hitte en het feest de vorige dag niet eenvoudig. En dan liep ik nog, een stuk verderop zag ik ze rennen, helemaal een steile helling op. Geen idee waarom mensen dat leuk vinden, maar ze deden het. Zo niet fluitend dan toch in ieder geval piepend. Voor mij als extra bonus: het zoeken onder het lopen naar fossiele schelpen die ik ruim vond. Na de gebruikelijke rituelen bij terugkeer, voor het donker de Wadi weer uit. Toen we een bocht om reden een prachtig gezicht, de rode ondergaande zon, die rustte op de rand van de Wadi. Geloof mij, het leven is een feest.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s