Kaartjes

De kaartjes waren klaar vandaag, oplettend lezertje. Weer zo’n wonder hier. Ik heb alleen maar de gegevens op een papiertje geschreven en de rest ging vanzelf. Voor mij dan, de rest werd gedaan door “de broer van”. Ik had dus ook geen enkele invloed op het ontwerp, maar kennelijk vonden de heren dit bij mij passen. Ik heb vier doosjes vol, dus ik kan voorlopig vooruit. Tweetalig, een kant in het Engels, een kant in het Arabisch, net als in Irak.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s