Kaartjes

De kaartjes waren klaar vandaag, oplettend lezertje. Weer zo’n wonder hier. Ik heb alleen maar de gegevens op een papiertje geschreven en de rest ging vanzelf. Voor mij dan, de rest werd gedaan door “de broer van”. Ik had dus ook geen enkele invloed op het ontwerp, maar kennelijk vonden de heren dit bij mij passen. Ik heb vier doosjes vol, dus ik kan voorlopig vooruit. Tweetalig, een kant in het Engels, een kant in het Arabisch, net als in Irak.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s