Classic

Ze staan hier zo maar op straat, oplettend lezertje: oude auto’s. Niet die van een jaar of twintig, die zijn er ook voldoende. Maar die echte klassieke. Ik zag er ergens twee te koop staan. Ik zag er ergens een zo maar geparkeerd onder de bomen, tegenover de flat waar hij bij hoorde. Deze zwarte stond op de stoep voor een kantoor van een juweliersketen, een soort uithangbord. Bang voor de regen hoef je hier niet te zijn, en roesten doen ze misschien ook net erg, er wordt hier zelden gestrooid tegen gladheid. Zo erg als in Cuba is het niet, men kan importeren wat men wil, en dat gebeurt dan ook. Maar deze Packard, ik vind hem prachtig.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s