Toerisme

Egypte is voor een groot deel van zijn inkomsten afhankelijk van toerisme. Alleen de export en het Suezkanaal zijn niet voldoende om alle mensen hier aan het werk te houden. Hoewel de meeste luxehotels in buitenlandse handen zijn en de grote winst dus naar het buitenland vloeit, zijn de vooral werknemers Egyptenaren. Werkgelegenheid is hier een probleem en nu helemaal. De toeristen blijven weg, voor een groot deel. Terwijl het hier nu een goede tijd is om te bezoeken, in Cairo. De grootste hitte is geweken en het is redelijk rustig, te rustig op straat. De winkeliers met toeristenaanbod zien te weinig klanten komen. Waar blijft u toch allemaal, het is hier prachtig. En dit is een interessante tijd om dit land te bezoeken. Dus hup, naar het reisbureau en boek nog een weekje naar de zon, die hebben we toch te weinig gezien afgelopen zomer in Nederland. Op reis en koop je helemaal suf aan van alles en nog wat. Kom naar Egypte! Dan ziet uw kopje thee er gelijk ook heel anders uit.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s