Onderweg

Beam me up, Scotty. Dat, oplettend lezertje, gaat er door mijn hoofd als ik mijn hotelkamer binnenkom. Een hightech hotel, met ouderwetse gastvriendelijkheid. Alles is er voor de reiziger onderweg van A naar B, of van Den Helder naar Cairo. Ik kan zelf inchecken, mijn keycard mag ik houden en er zit een Hollandse knuffel op de stoel naast mijn bed. Dus mocht ik nu al heimwee hebben, nog voor ik Nederland verlaat, dan heb ik iemand om me te troosten. Na een paar dagen schoonmaken, opruimen en inpakken werd ik vanmiddag opgehaald en naar Amstelveen gereden, waar we nog een echt Hollands eetcafe bezochten. Nu is de reis echt begonnen en zal ik morgen in Cairo zijn. Zodra ik daar online ben hoort u meer van mij. Waar en wanneer dat zal gebeuren? Geen idee. Maar ja, alles ja alles van tevoren weet, hoef je niet op reis.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s