Roxy

Roxy, voor u misschien de naam van een bekende Amsterdamse dancing, voor mij de wijk waar ik drie maanden zal wonen. Ja, oplettend lezertje, vanmiddag het goede bericht dat er woonruimte is gevonden in Cairo. Zelfs het vervoer vanaf het vliegveld is geregeld, en ook het vervoer er naar toe zal probleemloos verlopen. Nu vliegt ineens de tijd. Zo heb je nog weken te gaan, zo heb je nog vijf dagen en toch weer heel wat te doen en te regelen en af te spreken. Om het allemaal af te maken vond een vriend een handvol roeiclubs in Cairo, zodat ik mijn conditie op peil kan houden. Ook kwam er vandaag per mail een verzoek om informatie over Irak binnen. Het oude en het nieuwe is voortdurend met elkaar in gesprek.

Het aantal contacten groeit ook, zodat het freewheelen wat minder free zal zijn dan aanvankelijk gedacht. Geen werk, maar zeker ook geen vakantie.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s