Roxy

Roxy, voor u misschien de naam van een bekende Amsterdamse dancing, voor mij de wijk waar ik drie maanden zal wonen. Ja, oplettend lezertje, vanmiddag het goede bericht dat er woonruimte is gevonden in Cairo. Zelfs het vervoer vanaf het vliegveld is geregeld, en ook het vervoer er naar toe zal probleemloos verlopen. Nu vliegt ineens de tijd. Zo heb je nog weken te gaan, zo heb je nog vijf dagen en toch weer heel wat te doen en te regelen en af te spreken. Om het allemaal af te maken vond een vriend een handvol roeiclubs in Cairo, zodat ik mijn conditie op peil kan houden. Ook kwam er vandaag per mail een verzoek om informatie over Irak binnen. Het oude en het nieuwe is voortdurend met elkaar in gesprek.

Het aantal contacten groeit ook, zodat het freewheelen wat minder free zal zijn dan aanvankelijk gedacht. Geen werk, maar zeker ook geen vakantie.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s