Carrière

Gevangenis_1 N zocht op zijn laptop naar een foto van degene die nu Minister of State voor mensenrechten in de nieuwe regering is, maar ooit begon als medewerker aan LGP I of II. Zo aan het eind van het jaar ook leuk om weer eens even terug te kijken op al die jaren en al die workshops die ze hier hielden. Come Miss Linda, sit beside me, take your chair, we want you close to us.” Hij liet me zien hoe het er een aantal jaren gelden aan toe ging. Dezelfde mensen als nu, soms in een andere positie, allemaal wat jonger. Hij wees aan wie ik zag en wat ze toen en nu deden: Die zat nu in het provinciaal bestuur, en die ook en die. En kijk, die is nu net benoemd als Parlementslid, omdat er mensen in het kabinet waren gekomen vanuit het parlement, net als bij ons. En die daar, die was nu een Deputy, en daar was ook zijn broer, die nu in het lokale bestuur zit. De man die hij zocht kon hij nog niet vinden, maar daar had je A. Die zat nu in de gevangenis. Vanwege  lidmaatschap van Al Qaida. Schuldig, denk je? Ja, hij dacht wel dat A een sterke supporter was, en je wist het nooit. Maar aan de andere kant, er werd heel wat gekletst, het bleef moeilijk. Maar Al Qaida, daar hadden ze niks mee, dat zijn zeker geen Shia en in ieder geval slechte Moslims. Een Shia blaast zichzelf niet op, daarvan zijn ze overtuigd. Dat heeft de Koran toch heel duidelijk verboden.

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s