Rat update (eigen foto)

PC230002 Het ergste hebben we achter de rug hier, lijkt het oplettend lezertje. Op het gebied van ratten dan. De putten aangesmeerd, vallen gezet, gif gestrooid en sporenonderzoek gedaan. Een flinke handvol ratten vernietigd en de rest niet meer gezien. Gelukkig maar, want kortgeleden moesten een paar putten weer open. Vet door de afvoer, bekend probleem, twee dagen werk om alles weer schoon te krijgen. Ook toen geen ratten meer tegengekomen, maar wel een gat dat wellicht als nest bedoeld was. Dat wordt gemonitord. Maar ik durf mijn deur weer open te laten staan tenminste.

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s