Rat update (eigen foto)

PC230002 Het ergste hebben we achter de rug hier, lijkt het oplettend lezertje. Op het gebied van ratten dan. De putten aangesmeerd, vallen gezet, gif gestrooid en sporenonderzoek gedaan. Een flinke handvol ratten vernietigd en de rest niet meer gezien. Gelukkig maar, want kortgeleden moesten een paar putten weer open. Vet door de afvoer, bekend probleem, twee dagen werk om alles weer schoon te krijgen. Ook toen geen ratten meer tegengekomen, maar wel een gat dat wellicht als nest bedoeld was. Dat wordt gemonitord. Maar ik durf mijn deur weer open te laten staan tenminste.

 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s