Oud en Nieuw (eigen foto)

P1020011 Het grote konvooi vertrok vanmorgen naar de haven om spullen op te halen. Dat was volgens verwachting. Tegen het middaguur kwamen A en J terug van vakantie en de COB. Dat was volgens plan. Vanmiddag kwam het konvooi terug om J (een andere J) op te halen die een weekje een cursus in Bagdad gaat volgen. Was gemeld. Maar ook R was vertrokken toen ik uit kantoor kwam. Was hier net twee weken, verantwoordelijk voor de lokale bewakers. Om drie uur een incidentje met handgemeen, een uur later de spullen gepakt en afgevoerd van de sterkte, zonder de kans om iemand gedag te zeggen. Dat doen ze hier trouwens toch nooit, ze gaan, voor langer of korter of voor altijd, zonder enige mededeling. Ineens zijn ze niet meer aan het ontbijt, of vertrokken als jij terug bent van vakantie. Navraag leert dan of ze ooit nog terugkomen of niet. Dat heb ik zo nog nergens mee gemaakt, maar hier vindt iedereen het doodnormaal. Ik ga daar nooit aan wennen, denk ik, ik blijf dat raar vinden. Maar als iemand vraagt: wordt het nooit saai? Nee, het wordt nooit saai, net als je denkt dat je het snapt, gebeurt er weer iets om alles te veranderen.

De eerste dag dit jaar op kantoor had al genoeg aan het nieuwe werkplan, het feit dat er een afdeling nu op eigen houtje moet gaan opereren, en de workshops die ze hier de komende dagen houden. Het wordt een gezellig weekje, zo in het nieuwe jaar. Vanmorgen met alle afdelingen overleg gehad, bij gebrek aan andere SMEs. Leuk.

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s