Opgeruimd (eigen foto's)

  PC310002 Na een rustige jaarwisseling vandaag tijdens de enige vrije dag van de week tijd om de boel weer op te ruimen. Alle Chinese slingers weer keurig in een doos, de zakjes met daarin de oer Hollandse theelichtjes, de superplastic nepboom, de lichtjes, de balletjes, het stalletje en de wollen sneeuw. Alles in een doos. Zal er ooit nog gebruik van worden gemaakt hier? Gaat deze kerstboom straks naar een opslagplaats hier in Irak, of in North-Carolina, waar RTI zit? Wat zal er daar mee gebeuren? Gaan ze in een doos gemerkt met X-Mas ergens naar een volgende compound of wordt het gelijk in de container gedonderd? Mocht u ooit voor USAID in een ver buitenland op missie zijn tijdens de kerst en u komt met de hand vervaardigde 3D papieren kerstboompjes tegen: ze zijn gemaakt in Irak, voor de kerstdagen va 2010.

A, een van onze restaurant medewerkers, kwam vanmorgen met een schattig doosje aan met daarin een halsketting. Passend bij wat ik toevallig die dag aan had, heb ik hem nu om mijn nek, terwijl ik normaal weinig siereden draag in het dagelijks leven. Maar zo’n mooi gebaar moet gehonoreerd worden, dus morgen de collega’s een goed nieuw jaar wensen met deze ketting om.

 

PC310008

 

 

 

 

 

 

 

 

P1010010

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s