Last minute

PC310001 Komt er zojuist een heel konvooi binnen, met zeven wagens vol sterke mannen uit Bagdad. En allemaal mee-eten. We wisten dat er iets zou komen, maar dit is veel. Daarbij nog twee collega’s die overgekomen zijn, een dag eerder, voor de workshops deze week. Gelukkig gedekt voor 18 man, omdat we zoveel soepkommetjes hebben. Een deel van de bezetting van dat konvooi is Irakees, Vanwege Ashura mogen die nu toch niet vieren. Dus het wordt gezellig druk vanavond met al die nieuwe gasten. Ik denk dat ik nu meer beveiligers om me heen heb dan de Minster President van Groot Brittannië, en wellicht versla ik vanavond Obama. De tafel is gedekt, we zijn er klaar voor. Ik wens al mijn oplettende lezertjes een vrolijke jaarwisseling met vrienden, familie en geliefden. Maak er een mooi jaar van, Op Weg naar de Toekomst. Geluk is een keuze!

 

3 thoughts on “Last minute

  1. Linda Rose je hebt weer ontzettend goed je best gedaan voor al die mannen, en als je te weinig kaaskoekjes hebt gemaakt, gewoon delen verhoogd de pret alleen maar.
    Deze avond vergeet je je hele leven niet meer.

    Fijne vrolijke jaarwisseling in Basrah en een gezond 2011 vanuit Kaatsheuvel voor jullie allemaal daar.

    Like

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s