Regen (eigen foto)

PC310003 Vanmorgen bij het wakker worden een vreemd geluid, dat ik niet direct thuis kon brengen. Na een minuut of tien wist ik het opeens: regen! Dat was me al aangezegd gisteren, door de collega’s. Niet iets wat bij ons op kantoor direct doorverteld zou worden, maar hier de moeite van het malden waard. Vanaf zes uur vanmorgen heeft het flink gespetterd en nog druppelt het na. Dan staat ook alles gelijk blank natuurlijk, maar het klaart de lucht. De geur van nat zand vanmorgen toen ik buiten kwam. Alles schoon voor het nieuwe jaar, de Irakezen zijn er blij mee.

 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s