Regen (eigen foto)

PC310003 Vanmorgen bij het wakker worden een vreemd geluid, dat ik niet direct thuis kon brengen. Na een minuut of tien wist ik het opeens: regen! Dat was me al aangezegd gisteren, door de collega’s. Niet iets wat bij ons op kantoor direct doorverteld zou worden, maar hier de moeite van het malden waard. Vanaf zes uur vanmorgen heeft het flink gespetterd en nog druppelt het na. Dan staat ook alles gelijk blank natuurlijk, maar het klaart de lucht. De geur van nat zand vanmorgen toen ik buiten kwam. Alles schoon voor het nieuwe jaar, de Irakezen zijn er blij mee.

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s