Kaaskoekjes (eigen foto)

PC310007 Oud en Nieuwe wordt hier een rare bedoening vrees ik. Er komen vandaag mensen aan die eigenlijk morgen zouden komen, we weten niet hoeveel volk er zal zijn, en of dat expats zijn of niet. Maar we gaan ondertussen dapper door met de voorbereidingen voor het buffet vanavond. Vanmorgen in de keuken de oud-Hollandse kaaskoekjes voorbereid. De Irakese kok vod het bijster interessant en hielp vrolijk mee met kneden en rollen. Hij had de meeste spierballen vond hij, Ik heb het niet ontkend. Die koekjes zijn redelijk gelukt, de kok gaat een twee portie bakken en ik heb een schaaltje meegepikt. Ali Baba? Ja, Ali Baba. Nu hebben we een echt Hollands onderdeel voor het oudejaars buffet. Appelflappen en oliebollen liggen buiten bereik.

 

 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s